از مرغ برای تهیه سوپ استفاده می شود ، یا می توانید از مرغ بدون عصاره مرغ استفاده کنید یا اگر از شب کمی مرغ دارید قبل از اینکه بتوانید سرخ کنید و سوپ را بریزید یا از آب مرغ یخ زده استفاده کنید. سوپ جو قرمز با جو بسیار خوشمزه است و می توانید این سوپ را برای مهمانی ها ، کریسمس و ماه مقدس ماه رمضان بپزید.
طرز تهیه سوپ جو قرمز را از سایت پارسیدی بخوانید.
چگونه سوپ معامله قرمز را با جو بپزیم
اولین قدم: خرد کردن مقاله
ابتدا باید پیازها را تمیز کنید ، برش ، برش ، تمیز ، تمیز کردن سیب زمینی ها ، خرد کردن یا برش آنها را در مکعب های مکعب ، سپس گوجه فرنگی ها را بشویید و گوجه فرنگی یا با همان پوست تشکیل دهید.
مرحله دوم: پاشش مواد
کمی کره را در ماهیتابه بریزید ، پیازها را اضافه کرده و کمی سرخ کنید ، سپس ادویه ها را اضافه کرده و کمی سرخ کنید تا ادویه جات را بالا ببرد ، سپس گوجه فرنگی ، سیب زمینی و هویج خرد شده را اضافه کرده و مواد را سرخ کرده و سپس عصاره مرغ به دنیا بیاورید و آنها را به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم: جو را اضافه کنید
سپس 5 فنجان آب جوش بریزید و وقت خود را صرف تهیه سبزیجات کنید و وقتی هویج و سایر سبزیجات رقیق می شوند ، زمان آن رسیده است که جو اضافه کنید. جو را بشویید ، آن را به مواد تشکیل دهید و آن را مخلوط کنید تا جو آماده و لعاب باشد.
مرحله 4: تهیه سوپ جو قرمز با جو
در پایان ، هنگامی که جو به خوبی نرم می شود ، باید یک سوپ یا سوپ جعفری اضافه کنید ، سپس روشنایی و آب لیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر وقت خود را صرف کنید و سوپ خوشمزه اضافه کنید و در صورت لزوم نمک یا آب لیمو بیشتری اضافه کنید. جان
دستور العمل های سوپ جو قرمز با جو جو
عصاره مرغ حاوی نمک و ادویه جات تر است ، بنابراین در حضور نمک مراقب باشید و در صورت لزوم پایان کار را اضافه کنید.
می توانید باربی را بردارید.
کمی سوپ را در سوپ و دکوراسیون حفظ کنید.
در صورت دسترسی به درج ها از درج استفاده کنید.