مجله آسمونی

مجله اینترنتی آسمونی

مجله آسمونی

مجله اینترنتی آسمونی

دستور میرزا قاسمی، غذای اصیل خطه شمال کشور


اصل غذای میرزا قاسم به شهرهای شمالی ایران برمی گردد و به عنوان غذای بادمجان بسیار خوشمزه و طرفداران زیادی دارد. در اینجا طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه با بادمجان سوخاری را توضیح می دهیم. دود شمالی میرزا قاسمی معمولا با تخم مرغ و سیر درست می شود که خواص زیادی دارد. طرز تهیه این غذای خوشمزه را در ادامه مشاهده می کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی

تعداد نفرات: 4 نفر

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

کمتر دشوار است

میرزا قاسمی و بادمجان کبابی

طرز تهیه میرزاگاسمی با بادمجان آب پز چندان رایج نیست اما با بادمجان کبابی بسیار رایج و راحت است. کافیست با دقت و قدم به قدم این غذای خوشمزه و لذیذ را از لیست غذاهای گیاهی تهیه کنید. در این میان و قبل از توضیح این غذا، خوب است این نکته را یادآوری کنیم که طرز تهیه میرزا قاسمی با برنج یا بدون برنج تفاوتی ندارد، فقط ممکن است در مقدار مواد مورد نیاز کمی تفاوت داشته باشد.

بسته به اینکه تصمیم دارید این غذا را برای ناهار یا شام سرو کنید، مشخص می شود که همراه با نان باشد یا برنج. بیشتر ناهار میرزقاسمی را با برنج سرو می کنند و اگر این غذا را برای شام می خواهید، بهتر است آن را با نان داغ سرو کنید.

وسایل مورد نیاز میرزا قاسمی

برای تهیه غذای میرزا قاسمی شمالی با بادمجان به مواد زیر نیاز دارید:

داشتن تجهیزات لازم به تعداد لازم است.

بادمجان متوسط ​​4 عدد

2 عدد تخم مرغ

1 حبه سیر

4 عدد گوجه فرنگی

روغن مایع به میزان لازم

ادویه (سس، فلفل، زردچوبه) به میزان لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

همانطور که قبلا گفته شد دستور پخت بادمجان کبابی میرزا قاسمی به روشی متفاوت تهیه می شود. برخی بادمجان ها را با قرار دادن روی آتش یا زغال کباب می کنند تا عطر برشته شده به وضوح زیر دندان احساس شود. در زیر طرز تهیه میرزاگاسمی خوشمزه را مرحله به مرحله توضیح می دهیم.

مرحله اول: بادمجان ها را بشویید و مستقیماً روی آتش بگذارید تا خوب کباب شوند. کباب کردن برنجال باید با دقت انجام شود تا تمام سطح آن کباب شود و در عین حال داخل برنجال نسوزد و تغییر رنگ ندهد. اگر نه، میرزا قاسمی باید تلخ شدن را بلد باشد. در تهیه کود بادمجان اگر می خواهید به جای سرخ کردنی از بادمجان کبابی استفاده کنید باید همین نکته را رعایت کنید.

مرحله دوم: سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و در قابلمه ای با کمی آب بجوشانید. بعضی ها بادمجان را در فر می گذارند تا کباب شود. البته اگر نمی خواهید بادمجان ها را کبابی کنید، می توانید آنها را گرد برش دهید و در کمی روغن سرخ کنید. علاوه بر بادمجان، گوجه فرنگی ها را هم شسته و رنده می کنیم.

مرحله سوم: در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را به بادمجان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله 4: سپس نوبت به اضافه کردن سیر می رسد. البته سیر را باید پوست گرفته و رنده کرد تا هنگام غذا خوردن زیر دندان احساس نشود. در نتیجه سیر رنده شده را به موادمان اضافه می کنیم.

مرحله پنجم: وقتی بادمجان ها تمیز و خوب پخته شد، ادویه ها را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که آب گوجه فرنگی باید خوب آبکشی شود و آب ته دیگ باقی نماند.

مرحله ششم: وقتی بادمجان خوب پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و با چرخ گوشت همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بادمجان ها بافتی یکدست و یکدست داشته باشند.

مرحله هفتم: بعد از چرخ کردن همه مواد قابلمه را دوباره روی شعله گاز قرار دهید. در این زمان مقداری روغن در کاسه بریزید و تخم مرغ ها را اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه قرار دهید، هم بزنید و با مواد مخلوط کنید یا به‌سبک شمالی تخم‌مرغ‌ها را به خوبی در مواد بشکنید تا ظاهر سنتی غذا حفظ شود.

مرحله هشتم: در نهایت بهتر است درب ظرف را با نان چند دقیقه بگذارید و غذا را بگذارید. به یاد داشته باشید که افزایش این مدت باعث سوختن لایه زیرین میرزاکسامی می شود.

نکته: برای درست کردن میرزا قاسمی با جلوه خاصی بهتر است به جای مخلوط کردن تخم مرغ با بادمجان، چند عدد نیم تخم مرغ را به اندازه ظرف در تابه ای جداگانه بپزید و بعد از قرار دادن بادمجان له شده در ظرف بپزید. ظرف سرو تیکه های نیم پز را روی آن قرار دهید.روی سطح پهن کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی با گوشت

شاید برای برخی عجیب باشد اما میرزقاسمی را می توانید حتی با آسیاب تهیه کنید. تهیه میرزا قاسمی مجلسی با گوشت باعث افزایش میزان پروتئین و کیفیت غذا می شود. در واقع اگر ترجیح می دهید غذا پرتر باشد، می توانید علاوه بر بادمجان در مواد، از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. از آنجایی که بادمجان ماده اصلی این غذاست، اگر بادمجان را حذف کنید و گوشت را جایگزین آن کنید، غذای جدیدی درست می کنید و دیگر نمی توان آن را میرزاقاسمی نامید.

طرز تهیه میرزاگاسمی با مرغ

در این میان برخی ترجیح می دهند از مرغ چرخ کرده در دستور سنتی گیلانی میرزا قاسمی استفاده کنند. اما توصیه می کنیم اگر می خواهید از مرغ در این غذا استفاده کنید، به جای تکه های مرغ از مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید. مرغ ریش دار ظاهر بهتری در غذا دارد و باعث جذابیت و دلپذیری آن می شود. البته انتخاب همچنان با شماست، نحوه خدمت به آقا.

تفاوت میرزا قاسمی با گوجه فرنگی

تفاوت اصلی این دو نوع غذا در استفاده از کشک در تهیه کشک بادمجان است. با افزودن کشک به بادمجان معمولاً این غذا از عنوان میرزا قاسمی حذف می شود و در گروه کشک و بادمجان قرار می گیرد. البته پنیر دلمه و بادمجان نیز به روش های مختلف و با مواد اولیه کمی متفاوت تهیه می شود که به جای آن به آن می پردازیم.


نحوه خدمت میرزا قاسمی


این غذای اصیل ایرانی را می توانید با گردوی خرد شده، سیر داغ، پیاز داغ و ... تزیین کنید. افزودن گشنیز خرد شده به این غذای خوشمزه با تخم مرغ، رنگ و بافت خوبی به آن می‌دهد، مقداری ادویه به طعم می‌افزاید و غذا را جذاب‌تر می‌کند.

سفارش آنلاین میرزا قسمی عسل شمالی از اسنپ فود

در این مقاله با طرز تهیه ساده میرزا قاسمی آشنا شدید. اگر به هر دلیلی نمی توانید این غذای خوشمزه را برای جشن ها، مهمانی ها یا استفاده های روزمره بپزید، اسنپ فود همیشه همراه شماست. سفارش آنلاین غذا به شما کمک می کند تا غذای مورد علاقه خود را به سرعت درب منزل تحویل بگیرید. به این ترتیب اگر هوس میرزای قاسمی شمالی را دارید اما زمان کافی برای تهیه آن ندارید، کافیست سفارش خود را در اسنپ فود ثبت کنید و کمی صبر کنید.


رجوع به مقاله: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-میرزا-قاسمی/

دستور میرزا قاسمی، غذای اصیل خطه شمال کشور


اصل غذای میرزا قاسم به شهرهای شمالی ایران برمی گردد و به عنوان غذای بادمجان بسیار خوشمزه و طرفداران زیادی دارد. در اینجا طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه با بادمجان سوخاری را توضیح می دهیم. دود شمالی میرزا قاسمی معمولا با تخم مرغ و سیر درست می شود که خواص زیادی دارد. طرز تهیه این غذای خوشمزه را در ادامه مشاهده می کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی

تعداد نفرات: 4 نفر

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

کمتر دشوار است

میرزا قاسمی و بادمجان کبابی

طرز تهیه میرزاگاسمی با بادمجان آب پز چندان رایج نیست اما با بادمجان کبابی بسیار رایج و راحت است. کافیست با دقت و قدم به قدم این غذای خوشمزه و لذیذ را از لیست غذاهای گیاهی تهیه کنید. در این میان و قبل از توضیح این غذا، خوب است این نکته را یادآوری کنیم که طرز تهیه میرزا قاسمی با برنج یا بدون برنج تفاوتی ندارد، فقط ممکن است در مقدار مواد مورد نیاز کمی تفاوت داشته باشد.

بسته به اینکه تصمیم دارید این غذا را برای ناهار یا شام سرو کنید، مشخص می شود که همراه با نان باشد یا برنج. بیشتر ناهار میرزقاسمی را با برنج سرو می کنند و اگر این غذا را برای شام می خواهید، بهتر است آن را با نان داغ سرو کنید.

وسایل مورد نیاز میرزا قاسمی

برای تهیه غذای میرزا قاسمی شمالی با بادمجان به مواد زیر نیاز دارید:

داشتن تجهیزات لازم به تعداد لازم است.

بادمجان متوسط ​​4 عدد

2 عدد تخم مرغ

1 حبه سیر

4 عدد گوجه فرنگی

روغن مایع به میزان لازم

ادویه (سس، فلفل، زردچوبه) به میزان لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

همانطور که قبلا گفته شد دستور پخت بادمجان کبابی میرزا قاسمی به روشی متفاوت تهیه می شود. برخی بادمجان ها را با قرار دادن روی آتش یا زغال کباب می کنند تا عطر برشته شده به وضوح زیر دندان احساس شود. در زیر طرز تهیه میرزاگاسمی خوشمزه را مرحله به مرحله توضیح می دهیم.

مرحله اول: بادمجان ها را بشویید و مستقیماً روی آتش بگذارید تا خوب کباب شوند. کباب کردن برنجال باید با دقت انجام شود تا تمام سطح آن کباب شود و در عین حال داخل برنجال نسوزد و تغییر رنگ ندهد. اگر نه، میرزا قاسمی باید تلخ شدن را بلد باشد. در تهیه کود بادمجان اگر می خواهید به جای سرخ کردنی از بادمجان کبابی استفاده کنید باید همین نکته را رعایت کنید.

مرحله دوم: سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و در قابلمه ای با کمی آب بجوشانید. بعضی ها بادمجان را در فر می گذارند تا کباب شود. البته اگر نمی خواهید بادمجان ها را کبابی کنید، می توانید آنها را گرد برش دهید و در کمی روغن سرخ کنید. علاوه بر بادمجان، گوجه فرنگی ها را هم شسته و رنده می کنیم.

مرحله سوم: در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را به بادمجان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله 4: سپس نوبت به اضافه کردن سیر می رسد. البته سیر را باید پوست گرفته و رنده کرد تا هنگام غذا خوردن زیر دندان احساس نشود. در نتیجه سیر رنده شده را به موادمان اضافه می کنیم.

مرحله پنجم: وقتی بادمجان ها تمیز و خوب پخته شد، ادویه ها را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که آب گوجه فرنگی باید خوب آبکشی شود و آب ته دیگ باقی نماند.

مرحله ششم: وقتی بادمجان خوب پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و با چرخ گوشت همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بادمجان ها بافتی یکدست و یکدست داشته باشند.

مرحله هفتم: بعد از چرخ کردن همه مواد قابلمه را دوباره روی شعله گاز قرار دهید. در این زمان مقداری روغن در کاسه بریزید و تخم مرغ ها را اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه قرار دهید، هم بزنید و با مواد مخلوط کنید یا به‌سبک شمالی تخم‌مرغ‌ها را به خوبی در مواد بشکنید تا ظاهر سنتی غذا حفظ شود.

مرحله هشتم: در نهایت بهتر است درب ظرف را با نان چند دقیقه بگذارید و غذا را بگذارید. به یاد داشته باشید که افزایش این مدت باعث سوختن لایه زیرین میرزاکسامی می شود.

نکته: برای درست کردن میرزا قاسمی با جلوه خاصی بهتر است به جای مخلوط کردن تخم مرغ با بادمجان، چند عدد نیم تخم مرغ را به اندازه ظرف در تابه ای جداگانه بپزید و بعد از قرار دادن بادمجان له شده در ظرف بپزید. ظرف سرو تیکه های نیم پز را روی آن قرار دهید.روی سطح پهن کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی با گوشت

شاید برای برخی عجیب باشد اما میرزقاسمی را می توانید حتی با آسیاب تهیه کنید. تهیه میرزا قاسمی مجلسی با گوشت باعث افزایش میزان پروتئین و کیفیت غذا می شود. در واقع اگر ترجیح می دهید غذا پرتر باشد، می توانید علاوه بر بادمجان در مواد، از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. از آنجایی که بادمجان ماده اصلی این غذاست، اگر بادمجان را حذف کنید و گوشت را جایگزین آن کنید، غذای جدیدی درست می کنید و دیگر نمی توان آن را میرزاقاسمی نامید.

طرز تهیه میرزاگاسمی با مرغ

در این میان برخی ترجیح می دهند از مرغ چرخ کرده در دستور سنتی گیلانی میرزا قاسمی استفاده کنند. اما توصیه می کنیم اگر می خواهید از مرغ در این غذا استفاده کنید، به جای تکه های مرغ از مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید. مرغ ریش دار ظاهر بهتری در غذا دارد و باعث جذابیت و دلپذیری آن می شود. البته انتخاب همچنان با شماست، نحوه خدمت به آقا.

تفاوت میرزا قاسمی با گوجه فرنگی

تفاوت اصلی این دو نوع غذا در استفاده از کشک در تهیه کشک بادمجان است. با افزودن کشک به بادمجان معمولاً این غذا از عنوان میرزا قاسمی حذف می شود و در گروه کشک و بادمجان قرار می گیرد. البته پنیر دلمه و بادمجان نیز به روش های مختلف و با مواد اولیه کمی متفاوت تهیه می شود که به جای آن به آن می پردازیم.


نحوه خدمت میرزا قاسمی


این غذای اصیل ایرانی را می توانید با گردوی خرد شده، سیر داغ، پیاز داغ و ... تزیین کنید. افزودن گشنیز خرد شده به این غذای خوشمزه با تخم مرغ، رنگ و بافت خوبی به آن می‌دهد، مقداری ادویه به طعم می‌افزاید و غذا را جذاب‌تر می‌کند.

سفارش آنلاین میرزا قسمی عسل شمالی از اسنپ فود

در این مقاله با طرز تهیه ساده میرزا قاسمی آشنا شدید. اگر به هر دلیلی نمی توانید این غذای خوشمزه را برای جشن ها، مهمانی ها یا استفاده های روزمره بپزید، اسنپ فود همیشه همراه شماست. سفارش آنلاین غذا به شما کمک می کند تا غذای مورد علاقه خود را به سرعت درب منزل تحویل بگیرید. به این ترتیب اگر هوس میرزای قاسمی شمالی را دارید اما زمان کافی برای تهیه آن ندارید، کافیست سفارش خود را در اسنپ فود ثبت کنید و کمی صبر کنید.


رجوع به مقاله: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-میرزا-قاسمی/

آهنگ جدید علی عبدالمالکی به نام «تو شدی واسه من آروم جون»

متن آهنگ تو شدی واسه من آروم جون علی عبدالمالکی

زندگیمی تو همه چیمی تو تنها نذاری عشق قدیمیتو
من با تو بودم تو شادی و غم عاشقت شدم آروم و نم نم
هی تو عشق منی هی تو عمر منی نری دلمو بشکنی
تو عشق مهربون اگه بری میمیرم پیشم بمون تو شدی واسه من آروم جون
هی تو عشق منی هی تو عمر منی نری دلمو بشکنی
تو عشق مهربون اگه بری میمیرم پیشم بمون تو شدی واسه من آروم جون

اصول حمام کردن صحیح چیست؟ (بهترین نوع دوش گرفتن)

همه افراد از دوران نوزادی و بدو‌ تولد تا سالمندی و زمان مرگ دوش می‌گیرند. اما واقعاً تاکنون به این مورد فکر کرده‌اید که اصول حمام کردن صحیح را رعایت می‌کنید یا خیر؟ برای دوش گرفتن تکنیک‌هایی وجود دارد است که در این مطلب از مجله جوان ایرانی به طور کامل آن نکات مهم را شرح می‌دهیم.جوان ایرانی (irjavan.com)


 


اصول حمام کردن چیست؟

در این بخش گام به گام اصول صحیح حمام کردن را شرح می‌دهیم. البته دقت کنید برخی از افراد بر این باورند که هر روز باید دوش بگیرید. اما تیم پزشکی مجله جوان ایرانی چنین باوری ندارد. حتی اگر چند بار در هفته دوش بگیرید هم کافی است. به خصوص در فصل زمستان که هوا بسیار خشک بوده و زیاد عرق نمی‌کنید، دوش روزانه اجباری نیست. نکات مهم بهترین نوع دوش گرفتن و استحمام را شرح می‌دهیم.


سعی کنید دمای آب ولرم باشد، درواقع بسیاری از متخصصان پوست، آب کمی گرم و ولرم را توصیه می‌کنند. آب بسیار داغی که بخار زیادی از آن فوران می‌شود برای پوست شما مفید نیست.

قبل از اینکه بدن خود را با هرگونه صابون و مواد شوینده بشویید، ابتدا یک آبکشی سریع انجام دهید تا پوست بدنتان خیس شو‌د.

برای شامپو زدن ابتدا مقداری از آن را بر روی کف دستان بمالید، سپس موهای خود را شستشو دهید. شامپو را مستقیم به کف سر نمالید.

اصول حمام کردن صحیح چیست؟ (بهترین نوع دوش گرفتن)