مواد لازم برای ترشی انار
لبو پخته و خرد شده: 500 گرم
دانه انار: 1 کیلوگرم
آب انار: 1 لیتر
سرکه روم، سرکه لبو یا سرکه انگور: 1 لیوان
پودر گلپر: 1 قاشق غذاخوری
لولو گشنیز: 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه: 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انار
طرز تهیه ترشی انار:
ابتدا لب ها را کاملا بشویید و دو تا سه ساعت بجوشانید سپس پوست لب ها را جدا کرده و رنده درشت درست کنید.
انارها را چرخ کرده و نصف قاشق نمک روی آنها بپاشید و بگذارید 4-5 ساعت بماند.
در مرحله بعد آب انار و سرکه را داخل قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه بپزد.
دانه های انار تفت داده شده و لیپوماتیک پخته شده را داخل سرکه در حال جوش ریخته و به مدت دو دقیقه بجوشانید سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید غذا خنک شود.
پس از خنک شدن کامل مخلوط فوق، پودر گشنیز، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خیارشورها را در ظرف دلخواه بریزید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک هفته در یخچال بگذارید تا رسیده و سفت شود.
نکات اضافی در مورد انارهای کنسرو شده
زمان آماده سازی مواد اولیه و اقلام ضروری حدود 30 دقیقه می باشد.
و زمان پخت و انتظار حدود 2 ساعت می باشد.
لطفا توجه داشته باشید که مقدار مواد و دستور غذا برای 8 نفر مناسب است.