مجله آسمونی

مجله اینترنتی آسمونی

مجله آسمونی

مجله اینترنتی آسمونی

طرز تهیه رب انار


مواد لازم برای ترشی انار

لبو پخته و خرد شده: 500 گرم

دانه انار: 1 کیلوگرم

آب انار: 1 لیتر

سرکه روم، سرکه لبو یا سرکه انگور: 1 لیوان

پودر گلپر: 1 قاشق غذاخوری

لولو گشنیز: 2 قاشق غذاخوری

سیاه دانه: 2 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انار
طرز تهیه ترشی انار:

ابتدا لب ها را کاملا بشویید و دو تا سه ساعت بجوشانید سپس پوست لب ها را جدا کرده و رنده درشت درست کنید.

انارها را چرخ کرده و نصف قاشق نمک روی آنها بپاشید و بگذارید 4-5 ساعت بماند.

در مرحله بعد آب انار و سرکه را داخل قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه بپزد.

دانه های انار تفت داده شده و لیپوماتیک پخته شده را داخل سرکه در حال جوش ریخته و به مدت دو دقیقه بجوشانید سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید غذا خنک شود.

پس از خنک شدن کامل مخلوط فوق، پودر گشنیز، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

خیارشورها را در ظرف دلخواه بریزید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک هفته در یخچال بگذارید تا رسیده و سفت شود.

نکات اضافی در مورد انارهای کنسرو شده

زمان آماده سازی مواد اولیه و اقلام ضروری حدود 30 دقیقه می باشد.

و زمان پخت و انتظار حدود 2 ساعت می باشد.

لطفا توجه داشته باشید که مقدار مواد و دستور غذا برای 8 نفر مناسب است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد